Prijava
X

Prijavi se


Uputstvo

Nakon što instalirate Javu Omogućite je u Chrome-u na sledeći način:

1. unesite u URL bar sledeće: chrome://flags/‪#‎enable‬-npapi
2. kliknete na enable kod Enable NPAPI
3. kliknete na Relaunch
Probajte otvoriti neki od filmova. I naravno neće jer niste aktivirali Javu i Pluginove.
Uradite to kao na slikama ispod:
FILMOVI SADA RADE.

Ako i dalje ne radi, isključite antivirus i probajte ponovo. (naravno ugasite, upalite browser prethodno).

Ako se pojavi ovo na ekranu kliknite na: Always run on this site Potom ugasite, upalite browser ako film ne krene.
Ako se ovo pojavi:Ako i pored našeg saveta da koristite GOOGLE CHROME Vi ipak želite da koristite FIREFOX stvari su prilično slične, ali će Mozilla Firefox tražiti nešto češće da odobrite Javu i Plugine i brišete cache ako ste nešto pogrešno odabrali.

Ako u Mozilla Firefoxu niste odabraili u startu ALLOW već ste išli na neku drugu opciju onda je Mozilla Firefox pomalo zeznuta i traži da obrišete CACHE pa da tek potom probate ponovo: Tools/Clear Recent History/Everything/Cache/Clear Now.

ZBACILO ME NA POLA FILMA!?
Filmove koje stavimo na site su kompletni/celi, moguće da Vas server izbaci pre samoga kraja filma, no to ne znaći da celi film nije online. Sve što trebate učiniti je refreshati stranicu, ponovno pokrenuti film te nastaviti od tamo kamo ste stali!

-Svi filmovi imaju prevod, u desnom uglu playera mora da vam piše CC is On.

-Ako vam se desi da nemate drugi red prevoda prilikom gledanja preko celog ekrana podesite vašu rezoluciju monitora minimalno 1024 x 768. ( Desnim kliknom miša na desktopu, pa Proporties/Settings, tu smanjite) i OK.)
Ako vam se ne otvara Player za pregled vide-a:

- morate imati instaliran FlashPlayer. Klikni da instaliraš besplatno OVDE

- Player se pokazuje, a video neće da se pusti ili piše ‘’ Video Not Found’’ Server je onda preopterećen ili je video blokiran/obrisan, to je do servera koji NIJE u našem vlasništvu.
Porukice
Anketa
Kako vam se dopada sajt?
Ukupno ocena: 3098
Statistika
Zadnji registrovan: Zachezyslage
Ukupno registrovanih: 189753
  
Ukupno online: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0
  

Današnji posetioci
india sulejman Veličanstveni ekipica 2008 online Bollywood na vesti onlajn Za film 2012 sa uzivo movie Magazin movies da 2013 2010 se Je 2005 sa prevodom Epizoda besplatno gledanje free 2004 OF srbija hindi 2009 the serija EP Arrow revolution 2003 2011 2006 filmovi 2007 Sulejman Veličanstveni crtani filmovi online horor Madhubala 2014

Ekipica, filmovi, serije, serije online, domaći filmovi, domaće serije, novo, online, sa prevodom, onlajn, filmovi online, filmovi sa prevodom, online filmovi, strani filmovi sa prevodom, strane serije sa prevodom, magazin, serija, epizoda, forum, FB statusi, Radio stanice, TV online, TV kanali, TV uživo, radio uživo, televizija uživo, Slike, Video, igre, film, movie, movies, gledanje, bioskop